Saturday, June 16, 2007

Egy vicces iromány. A Sátánista veszélyről.

Gondoltam, egy kis humort is belecsempészek a blogba. Ez az iromány méltón pályázik az ország hülyéje, de legalábbis a tudatlanság, és a privitizmus legalsóbb bugyraiba.

A sátánista veszély és a sátánizmus elleni harc

A sátánista veszély Magyarországon elenyésző, de tőlünk nyugatabbra már hatalmas méreteket ölt, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell vele foglalkozni hazánkban, mivel szerintem a megelőzés a legfontosabb, ezért mindenki figyeljen gyermekére, barátjára és ismerősére, nehogy sátánistává váljon. Széphazánkban is már tapasztalhattunk nagyobb, nagyhírű sátánista akciókat, mint például valamelyik évben közel 60 sírkövet döntöttek le, vagy nem régebben közel 140 sírt gyaláztak meg, amely akciók bizonyítottan a sátánisták bűnei, Szarvas városában már szervezetten léteznek és gyalázzák a vallási jelképeket (pl.: a feszületet megtapossák), Tiszacsegén kb. 10 éve már több fiatal sorozatos öngyilkosságokat követett el a sátánizmus nevében. Ezek az előjelei a közelgő veszélynek. Én személyszerint akkor találkoztam a sátánista garázdálkodással, amikor egy barátom fölhívta figyelmemet arra, hogy a tiszaújvárosi Római Katólikus templom újonnan épült, frissen kőporozott altemplomát és a tiszaújvárosi Református templom újonnan épült, még kőporozatlan részét összefirkálták sátánista huligánok, különböző sátánista jelképekkel. Ezen fenyegető tények alapján kimondható, hogy Magyarországon is van sátánista veszély, és ennek terjedését meg kell állítani a sátánizmus terjedésének megfékezésével! Mert, ha nem, akkor azt hiszik majd, hogy szabadon garázdálkodhatnak, és fölgyújtják a templomokat, zsinagógákat, mecseteket, vagy mint ahogy az USA-ban már megtöréntek és történnek ilyen esetek, hogy elfogják az ártatlan embert, és rituálés szertartásokon kivégzik. Össze kell fogni a társadalom széles rétegének, a jobbtól a balig, a kereszténytől a muzulmánig, e közös szent célérdekében, hogy megállítsuk a se törvényt, se Istent, se rendőrt nem tisztelő alávaló, aljas sátánista csőcseléket, mert ezek súlyosan ön- és közveszélyesek!!!

Csak 1 kérdésem van. Mikor hol? Talán együtt "taposta" a keresztet a sátánistákkal?
Micsoda gazdag lelkivilága lehet az ilyen embereknek...

3 comments:

invisible said...

777

Anonymous said...

Ez nem sátánizmus, ez ördögimádás. A sátánizmus Anton Szandor LaVey írásainál kezdődik ;)

IdunLilitu218 said...

Haha, akkor még azt hittem, hogy A.S Lavey sátánista, bolondság volt, a CoS egy ateista kreálmány némi sátánista feelinggel leöntve. Most már többet tudok azóta.