Saturday, June 16, 2007

A Templomosok Luciferániusok voltak? I. rész


















Mindenki ismeri a Templomos lovagokat. Nemes és a bátor lovagok voltak ők, akik a szentföld védelmében vettek részt a jézus krisztus és a szent egyház nevében, a pápa támogatásával.
Történetük, és lovagiasságuk, legendák ezreiben maradt fenn, és máig sokak eszményképe a Templomos Lovagok rendje. Ők voltak a keresztény rend őrei és védelmezői, sokan a kereszténység őreinek, krisztus legodaadobb hiveinek tekintik őket. Életüket áldozták a pápáért és a keresztény eszmékért. Én is nagyon szeretem, amikor egyes keresztények őket tekikintik a példaképüknek, akik megvédték az arab "hordát" és a kereszténységet a nyugatra hodítani akaró barbáróktól. Milyen viccesek a mi keresztényeink. Pedig ha tudnák az igazságot. Ezt az igazságot probálom bemutatni ezzel a Templomos sorozattal, és alátámasztom azt is, hogy a Templomosok rendjének köze sem volt a kereszténységhez, mélyen belül a hierarchiában, a vezetőik luciferániusok voltak. Talán nem is véletlen, hogy ez volt a fő vád ellenük. De a keresztény birkák sulyósan tévedtek, és a saját halálos itéletüket írták alá, amikor a rendet felszámolták és a rend nagymesterét Jacques de Molayt 1314 március 14-én-én Párizsba, a Szajna egyik szigetén elevenen elégették. Amikor a lángok magasra csaptak, Molay állítólag megátkozta Fülöp királyt és a pápát azzal, hogy egy éven belül követni fogják. És így is történt – Kelemen egy hónappal később halt meg, Fülöp pedig két hónappal utána
De a Templomos lovagok ezek után sem adták fel, majd évszázadok múlva, szörnyű bosszút áltak a pápán és a franciaországi uralkodón, ami a francia forradalom-ban csucsósodott ki. Igaz már teljesen átalakítva, új névvel és struktúrával felfegyverkezve, de céljaik nem változtak semmit, a francia forradalomban már az új nevükön, mint a Szabadköművesek szerepeltek.
Ebben a kis bevezetőből láthatjuk, hogy a Templomosok élnek, virulnak és jól vannak, eszmeiségükön és céljaikon mit sem változtatott az idő. Az ő történetüket probálom megörökíteni, ebben a folytatásos irományban. Tudom a témáról könyvek tucatjait lehetne megtölteni, de megprobálom Lucifer szimpatizánsai számára fellebenteni a fánylat, hogy a derék Templomos barátaink, mind a mi ügyünket szolgálták, és szolgálják ma is. A kereszténység és egyéb bálványimádás mindíg is távol ált tőlük, mindíg Lucifer elkötelezett hívei és lovagjai voltak, akik büszkén meneteltek akár a mágláyra is, de nem árulták el Lucifer titkait. Akik pedig beszéltek, azok árulásuk ellenére is az inkvizíció ölte meg, vagy fizetniük kelett "árulásukért"

1 comment:

Unknown said...

faszikam! mondj/irj egyetlen dolgot amiert erdemes lucifert szeretni/tisztelni! a vilag (legalabbis a vezetoi) mar egy jo ideje az o csatlosai, es hat nezz korul. ha ez neked jo hat akkor kezeltesd magad. ja es a keresztenyeket ne keverd ossze a gyerekbaszo luciferianus papista kutyakkal ;)